Carotte Catering & Event

Carotte är mer än bara mat. Vi hjälper er med helheten. Allt från inbjudan, musik, porslin, personal, mat, dekorationer och mycket mer. Istället för att ta in fler leverantörer finns vi med er hela vägen. Ni slipper fler offerter, vi samlar in allt och blir er enda leverantör.

Vi träffar er och går igenom era tankar. Sen ses vi på Båven för en ordentlig genomgång av lokal och möjligt upplägg. För oss är det viktigt att ni får den absolut bästa upplevelsen av er fest.

Vår personal har vanan av att arbeta på Båven vilket underlättar. Kommer ni ha en flerdagars fest bor vår personal kvar på Lodgen.

Vi dukar upp en härlig frukost efter era önskemål. Lagar en god lunch nere vid sjön eller uppe vid huset. Vill ni, dukar vi upp en eftermiddagsbuffé med kaffe, te och godsaker till. Drinken serveras där ni önskar och en efterföljande middag i den fantastiska matsalen om ni inte vill vara ute. Det finns inga begränsningar. Båven har alla möjligheter. En sagolik plats i Sörmland.

Våra vanliga menyer finns på vår hemsida, men när det kommer till Båven tar vi fram specialmenyer efter kundens önskemål. Möjligheterna är oändliga. Därför tror vi att ett möte är bäst!

Varmt välkomna att höra av er med er förfrågan. Vi träffar er mer än gärna och lyssnar på vad ni tänkt er.

 

Kontakt

Mejl: info@carotte.se

Telefon: 08-65511 22

www.carotte.se